Kim's Coiffure werk met EVO-producten

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik ke even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Evo producten

OiVita producten

Inspiratie

Bruidskapsels