Bruidskapsels bij Kims Coiffure
Perfect haar op je trouwdag... de mooiste versie van jezelf!
afspraak maken?

Gefeliciteerd, jullie gaan trouwen! De mooiste dag van je leven komt eraan en daar hoort natuurlijk een prachtige bruid en bruidegom bij. Een trouwdag is niet iets dat je op het allerlaatste moment regelt, vaak ben je al maanden van tevoren alle details aan het overdenken.
Om je te helpen beslissen wat voor jou het beste bruidskapsel is voor deze speciale dag, laat ik je graag in mijn salon verschillende kapsels zien. Op deze manier vinden we samen het kapsel dat het beste bij jou past. Natuurlijk verzorg ik ook graag het kapsel van de bruidegom, bruidsjonkers en bruidsmeisjes!

Bruidskapsels bij Kims Coiffure

Ongeveer 4 weken voor je trouwdag ontmoeten we elkaar voor de proefdag, om al je wensen te bespreken. In 2 tot 3 uur tijd komen we tot het perfecte totaalplaatje voor jouw 'grote dag'. Op je trouwdag zelf zal je binnen 1,5 uur klaar zijn om het jawoord te geven.

Wil je je bruidskapsel op locatie laten verzorgen, dan kan dat natuurlijk ook. Of het nu bij je thuis is, bij je ouders of op de trouwlocatie. Aan deze service zijn wel extra kosten verbonden en ik bereken voor een locatie buiten de regio de reiskosten en eventuele parkeerkosten door. De try-out wordt wel altijd in de salon gedaan. Neem contact met mij op voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik je even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Wat ze over Kims Coiffure zeggen

Hein
(november 2017)

"Kims Coiffure is een eenmanszaak in de Sandeling (H.I. Ambacht). Kapper Kim is de leukste, liefste, slimste en beste kapper die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ze is een totaal ander soort kapper dan menig ander."

Claudia
(juli 2017)

"Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappersadres gevonden, namelijk Kim! Zij kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je."

Linda
(mei 2018)

"Kim begrijpt precies wat ik wil.
Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede kop koffie en relaxte muziek op de achtergrond."

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen