Kims Coiffure inspiratie voor kapsels
Zoek je een andere 'look' maar weet je nog niet wat? Hier vind je voldoende inspiratie!
afspraak maken?

Mode verandert continue en daarom blijft Kims Coiffure voortdurend in beweging. Ik wordt steeds weer helemaal enthousiast van de laatste fashiontrends. Van een lange bob (ook wel de LOB genoemd) tot dipdye en van pastel pink tot ijzig blond: het is allemaal mogelijk! 
Je kapsel versterkt je identiteit en moet dus passen bij je persoonlijkheid. Maar wat ook belangrijk is: hoe valt je haar, heb je stijl of krullend haar en wil je dat versterken of juist verminderen? Wie ben jij en wat wil je uitstralen? Wat is de vorm van je gezicht, wil je een net kapsel of juist een beetje ruig? Want je nieuwe kapsel moet je uitstraling een nieuwe boost geven!

Bekijk hieronder kapsels ter inspiratie...;)

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik ke even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Recensies

Hein
(november 2017)

"Kims Coiffure is een eenmanszaak in de Sandeling (H.I. Ambacht). Kapper Kim is de leukste, liefste, slimste en beste kapper die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ze is een totaal ander soort kapper dan menig ander."

Claudia
(juli 2017)

"Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappersadres gevonden, namelijk Kim! Zij kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je."

Linda
(mei 2018)

"Kim begrijpt precies wat ik wil.
Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede kop koffie en relaxte muziek op de achtergrond."

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen