Evo©-producten: exclusief bij Kims Coiffure
EVO: de meest luxueuze, innovatieve en eerlijke haarverzorgingslijn.
afspraak maken?

Geboren uit de wens om hoge kwaliteit producten te leveren aan de beste salons (en het niet verkopen als het antwoord op het leven, de liefde en andere ellende). EVO stapt buiten het normale gebied waarin waarheden uitgesmeerd en aangedikt worden, om mensen na te laten denken en er goed uit te laten zien. EVO… de zoete wraak tegen een industrie van opgeblazen waarheden.

EVO staat voor truth + beauty + justice, maar ook voor humor. Dat blijkt wel aan de teksten die op de verpakkingen staan en vooral de slogan van EVO: saving ordinary humans from themselves.
De haarverzorginglijn komt oorspronkelijk uit Australië en werd in 2004 geïntroduceerd door vier broers. EVO is een echt kappersmerk en wil exclusiviteit behouden en zijn daarom alleen in de beste salons te koop, aldus EVO. 'EVO wordt verkocht in de salons waar ze nog van haar houden.'

Evo©-producten: exclusief bij Kims Coiffure
Evo©-producten: exclusief bij Kims Coiffure
Evo©-producten: exclusief bij Kims Coiffure
Evo©-producten: exclusief bij Kims Coiffure

EVO bestaat uit vijf haarverzorgingslijnen. Care, volume, curl, straight en style. De style lijn heeft de meeste producten. Shampoo, conditioner, dry shampoo, cocktail beach spray, styling powder, texture spray, verschillende gels en wax, hittebestendige spray en haarlak. EVO beschikt ook over een lichaam-, gezicht- en ‘tools’-lijn (bodywash, gezichtscrème en scheergel).

Over Kim

OiVita producten

Inspiratie

Bruidskapsels

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik je even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Recensies

Hein
(november 2017)

"Kims Coiffure is een eenmanszaak in de Sandeling (H.I. Ambacht). Kapper Kim is de leukste, liefste, slimste en beste kapper die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ze is een totaal ander soort kapper dan menig ander."

Claudia
(juli 2017)

"Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappersadres gevonden, namelijk Kim! Zij kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je."

Linda
(mei 2018)

"Kim begrijpt precies wat ik wil.
Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede kop koffie en relaxte muziek op de achtergrond."

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen