Kims Coiffure
Ik vind het heerlijk om mijn klanten met een goed gevoel en vol zelfvertrouwen de deur uit te zien stappen!
afspraak maken?

Styling is voor mij een gevoel om mijn klanten te laten zien wie ze zijn. Dat motiveert mij enorm, want ik weet hoe ik iemand er goed uit kan laten zien. Een simpele aanpassing van de coupe kan al voldoende zijn om iemand 5 jaar jonger te laten lijken. Soms geeft een andere kleurtint iemand nét dat beetje meer warmte, waardoor iemand gaat stralen. Of wat lichte strepen die een frisse blik geven, geweldig!

Het maakt niet uit hoe lang, dik of krullend je haar is, het is belangrijk dat het sterk en gezond is. Het geeft namelijk een boost aan je zelfvertrouwen. Je weet wat ze zeggen: als je haar maar goed zit! Gebruik daarom alleen goede producten die bij jouw haar passen. Het is belangrijk om daarbij stil te staan omdat de gezondheid van je haar staat en valt met de dagelijkse verzorging die je je haar geeft.

Gespleten haarpunten kunnen een gevolg zijn van onvoldoende of verkeerde verzorging van je haar. Als je haar (vooral aan de hoofdhuid) te weinig voedingsstoffen krijgt, dan bemoeilijkt dat een gezonde haargroei. Verder is het haar aan de punten het oudst (heb je lang haar dan kan het aan de punten al meerdere jaren oud zijn) en heeft het - om het zo maar te zeggen - al meer doorgemaakt, waardoor de haarpunten gemakkelijker kunnen splijten. 

Om de kwaliteit van coupe en kleur te garanderen, gebruik ik diverse hoogwaardige producten. 
Wil je meer weten over de producten die ik gebruik?

Video Kims Coiffure

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik je even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Recensies

Hein
(november 2017)

"Kims Coiffure is een eenmanszaak in de Sandeling (H.I. Ambacht). Kapper Kim is de leukste, liefste, slimste en beste kapper die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ze is een totaal ander soort kapper dan menig ander."

Claudia
(juli 2017)

"Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappersadres gevonden, namelijk Kim! Zij kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je."

Linda
(mei 2018)

"Kim begrijpt precies wat ik wil.
Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede kop koffie en relaxte muziek op de achtergrond."

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen