Kims Coiffure werkt met OiVita 39
OiVita:
ultimate Italian
hair cream color.
afspraak maken?

De formule van Oi Vita 39 onderscheidt zich door de perfecte dekking en lange duur, en de ongeëvenaard heldere en uitzonderlijk stralende kleuren. De continue ontwikkeling in de cosmetisch sector heeft deze productlijn voortgebracht, het meest moderne resultaat van het onderzoek naar evenwicht en perfectie bij de verzorging van haar en hoofdhuid.

Kims Coiffure werkt met OiVita 39

Over Evo

Over Kim

Inspiratie

Bruidskapsels

Heb je een vraag of heb je advies nodig? Neem gerust contact met mij op. Of het nu is voor het maken van een afspraak of juist voor advies over een behandeling of product; ik help je graag verder. Mocht ik niet direct mijn telefoon op kunnen nemen, dan bel ik je even terug zodra het kan. Uiteraard kan je me ook een (Whaptsapp)bericht sturen, zodat ik hier op kan antwoorden.

Recensies

Hein
(november 2017)

"Kims Coiffure is een eenmanszaak in de Sandeling (H.I. Ambacht). Kapper Kim is de leukste, liefste, slimste en beste kapper die ik ooit in mijn leven heb gehad. Ze is een totaal ander soort kapper dan menig ander."

Claudia
(juli 2017)

"Hoera! Sinds een jaar heb ik mijn vaste kappersadres gevonden, namelijk Kim! Zij kan zich als geen ander goed in jou verplaatsen en kiest samen een kleur en coupe die bij jou past. Met hart en ziel en oog voor detail knipt en kleurt ze je."

Linda
(mei 2018)

"Kim begrijpt precies wat ik wil.
Ook het interieur en de sfeer voelen heerlijk relaxed aan. Geen kippenhok aan mensen, maar alle aandacht voor jou met een goede kop koffie en relaxte muziek op de achtergrond."

Contactgegevens

Kims Coiffure
De Hoge Bogerd 122
3342 GD H.I. Ambacht
telefoon 06 - 53 88 14 90
KvKoophandel 72084642

Openingstijden
Ik hanteer flexibele openingstijden van maandag tot en met zaterdag. Heb je overdag geen tijd? Geen probleem: bel, mail, sms of whattsapp me. Samen vinden we een passend tijdstip!

Je kunt mij hier direct mailen!

Versturen